TOP
Megan & Steve - Denver Wedding Stories
14318
post-template-default,single,single-post,postid-14318,single-format-gallery,eltd-core-1.1.1,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-full-screen,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-dark-header,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5,vc_responsive

Megan & Steve

Felicé Bridal / Real Felicé Brides  / Megan & Steve

Megan & Steve

Denver Wedding Details:

Gown Designer: LEGENDS Romona Keveza
Photographer: Connie Whitlock Photography
Venue: Villa Parker
Event Designer: A Vintage Affair Events & Rentals
Florist: Bare Root Flora
Design & Decor: Yonder Floral + Decor House
Caterer: A Spice of Life Catering + Events
Cake: Intricate Icings Cake Design
Makeup: Liz Wegrzyn- Makeup Artist