TOP
Sara & Luke - Denver Wedding Story-Veil Trends Couture
14426
post-template-default,single,single-post,postid-14426,single-format-gallery,eltd-core-1.1.1,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-full-screen,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-dark-header,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5,vc_responsive

Sara & Luke

Felicé Bridal / Real Felicé Brides  / Sara & Luke

Sara & Luke

Gown Designer: Anna Campbell
Photographer: Yellow Paddle Photography- Bobby V.
Venue: Wedgewood Banquet Boulder Creek
Florist: The Painted Primrose Floral Studio- Sarah
Hair & Makeup: Fuel Salon & Spa- Cassie Kramer
Veil: Veil Trends Couture